
دبیر اول شورای اسلامی شهر کرج:
به گزارش پایگاه خبری پیشتازان البرز ، فاطمه منعمی در نطق پیش از دستور هفتاد و چهارمین جلسه رسمی شورای شهر کرج روز نیروی انتظامی را بر پیام آوران امنیت و اقتدار ملی تبریک گفت و به خانواده های داغدار نیروی محترم انتظامی و بسیجیانی که در صحنه مبارزه و اغتشاشات اخیر خونشان مظلومانه به روی زمین ریخت تسلیت گفت و اظهارداشت: ۱۴ماه از عمر ششمین دوره در شورا می گذرد روزهای ابتدایی را یادتان هست؟در هر مصاحبه ای که انجام میدادیم و در هر محفل و مجلسی که بودیم می گفتیم مدیریت شهری خط مقدم نظام است و آن را محلی می دانستیم برای ایجاد امید در مردم،می گفتیم اگر رضایشان را در خدمات دهی جلب نکنیم از نظام نا امیدشان کردیم،حرفمان امید بود و خودمان امیدوار به تغییر وضع موجود البته دخالت ادوار گذشته را نادیده نمی گیرم اما خواست مردم به تغییر بود آن را در آراء خودشان نشان دادند.
دبیر شورای اسلامی شهر کرج افزود: اکنون که ۴ ماه گذشته را مرور می کنم و از پنجره نگاه مردم به مجموعه مدیریت شهری می نگرم پر از نا امیدی می شوم و از خودم می پرسم آیا دلیلش فقط عملکرد کاری شورا بوده؟ آیا در انجام وظایفش کوتاهی کرده؟ آیا همه تقصیرها و مقصرها به عهده شورای شهر است؟ سهم شورا در وضعیت موجود چیست؟منصفانه به موضوع نگاه کنیم و نقد منصفانه داشته باشیم و اگر مسائل پیرامون شورای ششم شهر را به دوبخش تقسیم کنیم می توان یک مسئله را دخالت افراد بیرونی در نظر گرفت برخی از آن ها از سر دلسوزی برخی شان هم مثال دوستی خاله خرسه دارند و برخی شان هم به خاطر منافع شخصی یا گروهی پیگیری موضوعات شورای ششم و تلاش برای تصمیم سازی دخالت را دارند.
منعمی تصریح کرد: با مراجعه به گذشته ۱۴ماهه شورای دوره ششم و مرور اتفاقات آن به این سوال چه پاسخی می توان داد؟ چه کسانی از ابتدای شورا فاز مخالفت با هر تصمیم گرفته از کوچک تا بزرگ را برداشتند و برای شورا هزینه درست کردند و آبروی شورا را بر سر نیزه کرده و در شهر چرخاندند.
وی خاطرنشان کرد: آیا هم نقادان،نقد منصفانه داشتند؟ آیا آن عده ای که از سر تخاصم و عداوت و دشمنی یا هر موضوع دیگری انتقادات بی رحمانه ای علیه شورا انجام می دادند که دور از انصاف بود حواسشان بود هم تیشه به ریشه این شورا می زنند و هم مردم را نسبت به خط مقدم نظام بدبین و نام امید می کنند و این اتفاق به مرور زمان قطعاً خواهد افتاد و اگر این بی انصافی ها و این دشمنی ها که یا از سر جهل است و یا از سر آگاهی،که اگر از سر آگاهی باشد حق الناس بزرگی بر گردنشان خواهد بود؛ مردم را نا امید کرده و اگر در انتخابات بعدی چه مجلس و چه شوراها و چه ریاست جمهوری یا هر انتخابات دیگری کاهش مشارکت اتفاق بیفتد یعنی اثر وضعی حرکتشان که از سر خودخواهی و منفعت طلبی است را در کل نظام خواهد گذاشت چرا که به تعبیر مقام معظم رهبری شرکت مردم در انتخاب ها به نوعی رفراندم است برای اینکه به همه دنیا بگوئیم جمهوری اسلامی هنوز آری است که البته در این بین نقدهای منصفانه ای هم بوده که قابل تامل است و شورا می بایست اشتباهات خود را جبران کند.
منعمی عنوان کرد: شورای نوپایی را که عده ای از همان ابتدا برنمی تابیدند که اینان روی این صندلی بنشینند و بدون در نظر گرفتن اثر حرفشان شورا را عده ای بچه که نیاز به هدایت دارند خطاب می کردند و به همین بهانه هم سعی در دخالت در موضوعات مهمی مثل انتخاب شهردار داشتند و جالب اینجا بود که با این که خودشان سهم موثری در موضوع هدایت شورا برای انتخاب شهردار را داشتند جزء اولین نفراتی بودند که شورا را با توهین و تحقیرها و بازخواست هاشان به توپ بستند که این چه انتخابی بود و انصاف را رعایت نکردند و آبروی مومنی را بردند و فرار رو به جلو کردند در حالی که سهم عمده خودشان را در این مسئله یادشان رفت، عده ای دیگر اگر موضوعی پیدا نمی کردند به کفپوش صحن هم خرده می گرفتند و رسانه ای کردند یا حرفی را تقطیع می کردند و رسانه ای می کردند و عده ای را بر علیه شورا می شورانیدند اما عده ای دیگر که با روی کار آمدن این شورا کاسبی هایشان آجر شده بود کمر همت بستند برای نابودی این شورا و علناً تهدید می کردند همه را سکوت کردیم.
وی افزود: این ها همان هایی بودند که در تصمیم گیری های مهم شورا سرکله شان پیدا می شود و از هروسیله ای و هر اهرم فشاری استفاده می کنند تا خواسته های نا به جای خودشان را به تصمیم اعضای شورا تبدیل کنند ؛ اکنون هم عده ای از آنان دست از سر این شورا بر نمی دارند و از هر موضوعی پیراهن عثمان درست کرده و بدون در نظر گرفتن شرایط فعلی جامعه و التهابات موجود شورا را ضعیف و ناکارآمد نشان می دهند.
در پایان عضو هیئت رئیسه شورای شهر کرج عنوان کرد: در این روزهایی که کشور ملتهب است نیروی انتظامی و بسیجیان برای خواباندن فتنه دشمن وسط میدان هستند وظیفه هرکدام از ما چیست؟ در شرایطی که عده ای از همین ها مظلومانه شهید شدند و کودکانشان نیستیم و عده ای از همین عزیزان که فحش و ناسزا شنیدید و همچنان مقتدرانه ایستادگی کردند تا از جان و مال و ناموس مردم دفاع کنند آیا وظیفه ما جز این است که آب به آسیاب دشمن نریزیم، خودمان را ضعیف نشان ندهیم و برای مردم کار کنیم و امید را با عملکرد مثبتمان در بینششان اضافه کنیم و این میسر نمی شود مگر با انجام اقداماتی اینکه دیگران بیرونی از دخالت در امورات و شرح وظایف شورا دست بردارند، اگر نقدی بر عملکردها به صورت منصفانه مطرح می شود و به خوبی هم وایرال می شود عملکرد و اقدامات مثبت هم به همان اندازه پرداخته شده و وایرال شود.
برچسب ها
مطالب مرتبط
اخبار اقتصادی
-
از توسعه صنایع سنگین و خودرو در البرز استقبال می کنیم
-
مدیرعامل گاز البرز برگزیده روایت نصر جشنواره شهید رجایی شد
-
تحقق ۸۱.۳۸ درصد از درآمدهای عمومی در البرز
-
بازسازی و بهینهسازی ۲۵۰ موتورخانه مهم استان البرز
-
راهداری البرز رتبه برتر کشور شد
-
هیأت مدیره جدید انجمن صنایع نساجی، پوشاک و چرم استان البرز انتخاب شدند
-
مجوزها و تسهیلات لازم برای توسعه مراکز درمانی دام با حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی در کشور فراهم است
-
تعریض آزادراه کرج-تهران نقش مهمی در روانسازی ترافیک دارد
-
پرداخت ۱۱۹ میلیارد ریال وام به مددجویان البرزی
-
نمایشگاه های تنظیم بازار تا پایان شهریور فعال هستند
جديدترين خبرها
-
واریز ۶۱ میلیارد ریال به حساب دانش آموزان نیازمند البرز
-
از توسعه صنایع سنگین و خودرو در البرز استقبال می کنیم
-
حمایت از آموزش و پرورش، کلید توسعه پایدار آموزشی است
-
نقش حیاتی داروهای دامپزشکی در ارتقای سلامت دام و امنیت غذایی البرز
-
میهمانی لالهها در البرز/ طنین عهد دوباره با شهیدان در ۱۵۸ گلزار شهدا
-
بازگشت اعتماد به ورزش البرز/ جذب ۱۰۰ درصدی اعتبارات عمرانی، بدون حتی یک ریال برگشت به خزانه
-
۳۲ زن زندانی با جرائم غیرعمد در البرز چشم انتظار حمایت خیرین
-
کافه ها و رستوران های سرو کننده مشروبات الکلی در البرز نقره داغ می شوند
-
تقویت مهارتآموزی با همکاری مشترک فنی و حرفهای و شهرداری کرج
-
اهدای عضو دانش آموز ۸ ساله البرزی در نخستین روز مدرسه
کاریکاتور روز

دیدگاه ها (0)