علیرضا عباسی، روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مشکلات اقتصادی یک روزه به وجود نیامده و نباید انتظار داشت که یک روزه برطرف شود.
وی ادامه داد: انضباط مالی در بودجه لازمه کنترل ارزش ریال و تورم است، بیشتر بودجه کشور صرف حقوق کارکنان دولت میشود.
عباسی گفت: وقتی بودجه سال گذشته با ۳۲۰ هزار میلیارد کسری بسته میشود قطعا تورم ایجاد و معیشت مردم با مشکل مواجه میشود. این درحالی است که تامین کسری بودجه با منابع پایدار تورم ایجاد نمیکند البته مجلس برای اصلاح ساختار اقدام کرده است اما باید در بودجه ۱۴۰۱ به صورت جدیتری لحاظ شود.
وی یادآور شد: طرح های موفق مجلس برای بهبود فضای اقتصادی، جلوگیری از خام فروشی، تسهیل صدور مجوز کسب و کار، اصلاح بودجه، حمایت از واحدهای تولیدی نوپا است.
عباسی با اشاره به اینکه برای رفع مشکلات نباید متکی به واردات باشیم، اضافه کرد: برای مثال در حوزه مقابله با کرونا در تولید ماسک، کیت تشخیص کرونا و واکسن خوب عمل کردیم.
وی افزود: البته در تولید واکسن کرونا تعلل کردیم چرا که عده ای نفع خود را در واردات میدیدند و عده دیگر تولید واکسن را به «اف ای تی اف» و امثال آن گره زده بودند، در این میان با اعتبار ۲۳۰ میلیارد تومان از موسسه رازی حمایت شد تا تولید واکسن داشته باشد اما این مشکلات سر راهش قرار میگیرد و واکسن با یک سال تاخیر هفته گذشته بهره برداری شد.
نماینده مردم کرج ،اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در عرصه آب یک سوم بارندگی دنیا را داریم بنابراین کشور خشکی محسوب میشویم. اما دلیل نمیشود از بخش های کشاورزی و منابع طبیعی غافل شویم.
وی در بخش دیگری در خصوص بیماریهای نادر، گفت: بودجه ای برای این بیماران قرار گرفته است که جای بیماران پروانهای در این میان خالی بود.
عباسی گفت: طی ۶ ماه گذشته اقداماتی صورت گرفته است که در بودجه سال بعد این بیماران نیز جزو موارد خاص و نادر قرار بگیرد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود ۲ سد در البرز سهم حق آبه البرز را ۱۱۰ میلیون متر مکعب برشمرد و ادامه داد: نیمی از این حق آبه اخیرا طی رایزنی هایی اضافه شد که در این میان نیازمند ارتقا زیرساختهایی همچون احداث تصفیه خانه ها هستیم.
وی با بیان اینکه محرومیت پنهان در تمام عرصه های البرز وجود دارد، اضافه کرد: برای مثال در حوزه آموزشی سرانه فضای آموزشی آخرین استان کشور است، در برخی مناطق فضای سرانه آموزشی به نیم مترمربع نیز میرسد، از این رو نیازمند ارتقاء سرانه های مختلف هستیم که از جمله درخواستهای است که در سفر ریاست جمهوری به استان مدنظر قرار خواهد گرفت.
عباسی با اشاره به کمبود تختهای بیمارستانی و سرانه پایین درمانی در البرز، افزود: مجاور تهران قرار گرفتیم اما سرانه درمانی پس از سیستان و بلوچستان آخرین استان کشور هستیم،در واقع مشکل این است که کار اصلی در طول سالهای گذشته رها شد، نمایندگان بجای اینکه مشکلات مردم البرز را پیگیری کنند در صدد رفع نیاز اندک هواداران خود بودند.
عباسی با اشاره به اینکه بیمارستان امام خمینی(ره) در راستای ارتقای سرانه درمانی به چرخه درمان بازگشت، ادامه داد: در کمالشهر بیمارستانی داریم که پس از ۶ سال هنوز ۱۰ درصد هم پیشرفت نداشته است، از این قبیل پروژه ها در فردیس وجود دارد که پس از ۱۰ هر روز شاهد تغییر تاریخ موعد بهرهبرداری هستیم.
وی با اشاره به اینکه کمبود سرانهها در البرز وجود دارد، اضافه کرد: سالانه حدود ۱۰۰ هزار مهاجر به البرز داریم که در طول چهار سال جمعیتی معادل یک استان به البرز مهاجرت می کند در حالی که با کمبود سرانهها مواجه هستیم.
عباسی در ادامه با اشاره به حواشی استان البرز و مدیریت شهری، گفت: وظیفه ما نیست که به امور مدیریت شهری دخالت داشته باشیم و نظارت کنیم اما تعاملات در راستای رفع مشکلات مردم حتما انجام خواهد شد.
وی در خصوص بازگشت برخی اعضای شورای شهر استان البرز به صحن شورا با حکم دیوان عالی کشور، گفت: اگر مواردی از قبیل خرید و فروش رای مطرح شد تنها با اسناد و مدارک موجود ورود کردیم و در قالب هیات نظارت در رد یا تایید انتخابات اقدام کردیم.
عباسی اظهار داشت: دیوان از ما مدرک یا توضیح در خصوص چنین مواردی نخواسته است، در این خصوص طرحی در مجلس در دست بررسی و تصویب است تا پاسخ به اعتراضات کاندیدا در مدت زمان۲ هفته ای توسط دیوان داده شود. به نظر میرسد در این قسمت بیدقتی صورت گرفته است.
نماینده مردم کرج،اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وظیفه نماینده قانونگذاری و پس از آن نظارت است، مراجعات بسیار زیادی در شهرهای اقماری داریم که مطالبات حوزه مدیریت شهری و شوراها است.
عباسی در خصوص انتقال آب سد طالقان از تونل، ادامه داد: با نمایندگان استان البرز در مجلس شورای اسلامی، استاندار و نماینده ولی فقیه نامه ای به وزارت نیرو ارسال کردیم که انتقال آب از این تونل متوقف شود، در این راستا رایزنی های با محیط زیست نیز صورت گرفت.
عباسی در پایان با اشاره به اینکه ۸۰ درصد نیاز آبی مردم البرز از طریق چاه های جذبی است، گفت: در زمان حاضر نیروگاه منتظر قائم آب ۱۰ چاه را استحصال می کند چرا نباید سیستم فنی نیروگاه عوض شود و اگر نمایندگان گذشته کار را انجام میدادند این اوضاع امروز استان نبود که در تمام حوزه ها با ضعف و کمبود مواجه باشیم.
مطالب مرتبط
اخبار اقتصادی
- صنعت، معدن و تجارت البرز در صدر ارزیابیهای عملکرد کشوری
- افتتاح نیروگاه خورشیدی شرکت توزیع نیروی برق استان البرز
- تصفیه ۶۸ درصد از فاضلاب کرج
- رفع تصرف۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی حریم شهر چهارباغ
- ۲ هزار بار پایش و اصالت سنجی محصولات تولید داخل در البرز
- قدردانی وزارت نفت از مدیر عامل شرکت گاز استان البرز
- ممنوعیت فروش طلای دست دوم خارجی در البرز
- رونمایی از اولین کمپرسور پروسس GQa ساخت ایران در البرز
- تجهیز راههای البرز به سامانه های جدید پایش تصویری
- تابستان امسال کم تنش ترین فصل گرم سنوات اخیر در تامین آب بود
جديدترين خبرها
- ضرورت اعمال برنامههای اضطراری از سوی دولت برای مدیریت خاموشیهای احتمالی در صنایع
- اختصاص ۷۰ هزار میلیارد ریال برای آزاد راه شمالی
- ضرورت همکاری موسسه های رازی و پاستور
- سومین مهرواره بانور در البرز آغاز شد
- فرهنگ مصرف بهینه از اصلی ترین وظایف ماست
- برگزاری مسابقه کتابخوانی “شهرآرا” در منطقه۲ شهرداری فردیس
- سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز منصوب شد
- استفاده از امکانات شهرداری برای حمایت از کاندیداها ممنوع است
- مقابله سریع با عوامل انشعاب های غیرمجاز گاز طبیعی در چهارباغ
- تفریغ بودجه ۱۴۰۲ شهرداری کرج تصویب شد
دیدگاه ها (0)