به گزارش پایگاه خبری پیشتازان البرز، عزیزاله شهبازی، استاندار البرز، روز یکشنبه ۲۵ خرداد در مراسم انتقاد تفاهمنامه همکاری میان استانداری البرز و دانشگاه تهران که با حضور رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: امید است با ظرفیت دانشگاه تهران در البرز و همچنین پتانسیل های دانشگاههای بزرگ استان البرز از جمله دانشگاه خوارزمی، دانشگاه جامع علمی-کاربردی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فنی و حرفه ای و دیگر مراکز آموزشی دانشگاهی بتوانیم این استان را پر قدرت، مولد و توانمند معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه استان البرز منابع انسانی قوی دارد، گفت: با چنین ظرفیت هایی به یقین البرز می تواند در ایران اسلامی استانی پیشرو باشد.
نماینده عالی دولت در استان البرز با اشاره به اینکه دانشگاه منشاء تحول است، بیان کرد: منشاء تمام تحولات در جهان از دانشگاهها است؛ چرا که کانون کارآفرینی، توسعه و پیشرفت جوامع هستند.
وی با تاکید بر جایگاه خوب دانشگاه تهران در میان دانشگاههای کشور افزود: این دانشگاه جایگاه خوبی در حوزه پژوهش و استفاده از ظرفیت نخبگان و دانشمندان در حوزه آموزش دارد و یک برند در حوزه آموزش برای نظام جمهوری اسلامی است.
استاندار البرز بیان کرد: استان البرز با وسعت ۵۸۰۰ کیلومترمربع در نزدیکی پایتخت با جمعیت حدود ۱۶ میلیون نفری قرار دارد، در کنار آن قطب جمعیتی مشتمل بر استانهای گیلان، مازندران، مرکزی و چند استان دیگر در نزدیکی آن قرار دارند و به نوعی البرز یک شاهراه مواصلاتی است.
وی اضافه کرد: بر اساس اعلام اداره کل راهداری استان البرز در یک روز از سال جاری که بحث رعایت فاصله گذاری اجتماعی ناشی از شیوع کرونا را نیز داشتیم حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو از البرز عبور کرده است که حجم سنگین تردد در محورهای مواصلاتی این استان را نشان میدهد.
نماینده عالی دولت در استان البرز با اشاره به اینکه البرز رنگین کمان اقوام است، گفت: البرز با چنین ظرفیتهایی در یک چارچوب نظام مند، علمی، قاعده مند و برنامه محور میتواند نقش مهمی در بهره برداری از منابع انسانی غنی ساکن در این استان ایفا کند.
وی با تاکید بر اینکه حدود ۳۵۰۰ کارخانه و واحد صنعتی در البرز یک پتانسیل بالا است، بیان کرد: در شهرستان اشتهارد سه شهرک صنعتی فعال است و بعد از شمس آباد تهران بزرگترینشهرک صنعتی کشور در این شهرستان مستقر است.
شهبازی در ادامه پایه ریزی قدرت و فاکتور مهم در توانمند سازی البرز را صنعت این استان برشمرد و عنوان کرد: وجود صنایع هایتک و تولید در زمینه نیازهای اولیه و حتی تولیدات مبتنی بر فناوریهای نوین از دیگر ظرفیت های البرز است.
وی در بخش دیگری در خصوص ظرفیتهای البرز در بخش کشاورزی با اشاره به کارهای تحقیقاتی در این زمینه گفت: ۱۳ موسسه در این راستا در البرز وجود دارد، امید است با برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی به سمت تولید بذرهای هیبریدی و جدید پیش رویم.
استاندار البرز در خصوص ظرفیتهای حوزه کشاورزی در این استان بیان کرد: وجود کشاورزی با تکنولوژی در کنار تولید محصولات با کیفیت و متنوع و همچنین کسب رتبههای برتر در اینزمینه نیز یک ظرفیت دیگر است.
وی با اشاره به وجود جاده چالوس، طالقان و دیگر جاذبههای گردشگری البرز گفت: این فرصت نیز که در گذشته مورد غفلت بوده است در کنار ظرفیت بخشهای صنعت و کشاورزی مورد توجه قرار میگیرد.
شهبازی تاکید کرد: در ورودی البرز پارک علم و فناوری استان را داریم و همکاری خوبی میان البرز و معاونت علمی- فناوری نهاد ریاست جمهوری وجود دارد.
نماینده عالی دولت در استان البرز با اشاره به وجود شرکتهای دانش بنیان، شتاب دهندهها و استارت آپها در این استان گفت: در راستای حمایت از اینفعالیتها تفاهم نامه خوبی میان شهرداری کرج و معاونت علمی- فناوری نهاد ریاست جمهوری در راستای ایجاد کارخانه نوآوری منعقد شد که مبنای حرکت استان البرز است و امیدواریم فاز نخست آن تا پاییز امسال به سرانجام برسد.
وی در مورد فروش محصولات دانش بنیان در البرز عنوان کرد: فروش در این زمینه توسط شرکت های دانش بنیان البرز در سال گذشته بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان بوده و در همان سال توسط شرکت های مستقر در پارک نیز رقم فروش بیش از ۴۰۰ میلیارد تومانی محقق شده است.
شهبازی در مورد انتظارات در بخش همکاری با دانشگاه تهران گفت: در بخش صنعتی فعال شهرستان اشتهارد با توجه به تعامل صنعت و دانشگاه پایه ریزی همکاریهایی در قالب ایجاد یک پردیس دانشگاهی مدنظر است؛ چون اینشهرستان از مصوبه شعاع ۱۲۰ کیلومتری خارج شده و فرصتی خوب برای سرمایه گذاری است.
نماینده عالی دولت در استان البرز افزود: در بحث آسیبهای اجتماعی نیز با توجه به وجود جمعیت حدود یک میلیون نفری حاشیه نشین و ساکن بافتهای فرسوده شهری در البرز و از طرفی ۶۲ محله با بافت ناکارآمد شهری، امید است بتوانیم با کمک اندیشمندان دانشگاه تهران اقداماتی موثر را پیش ببریم.
وی در بخش دیگری با اشاره به وجود ۱۳ شهرک صنعتی خصوصی و دولتی در البرز بیان کرد: در کنار آن لکههای صنعتی زیادی در البرز نیز وجود دارد، به همین دلیل در راستای مدیریت آلایندههای محیط زیستی در البرز روی کمکهای دانشگاهی حساب میکنیم.
شهبازی در ادامه تشریح کرد: انتظار داریم که با توجه به استقرار صنایع برند در البرز که موجب توفیقاتی از جمله تولید ۷۰درصد داروی کشور در این استان و یا کسب رتبه های خوب در تولید صنایع غذایی و قطعه سازی شده است، بتوانیم اقدامات لازم را برای توسعه هرچه بیشتر این بخشها برداریم.
استاندار البرز بیان کرد: در بحث صادرات نیز سال گذشته علیرغم رشد منفی برخی استانها، البرز به رشد ۷۲ درصدی رسید.
وی با اشاره به وجود منطقه ویژه اقتصادی پیام و همکاری خوب آن با شرکتهای دانش بنیان و استارت اپ ها گفت: این ظرفیت یک قطب اقتصادی مناسب برای البرز به تبع کشور است.
شهبازی در پایان با تاکید بر اینکه دانشگاه ها منشاء توسعه و تحول هستند، افزود: به همین دلیل انتظار همکاری از سوی دانشگاهها از جمله دانشگاه تهران داریم و به نتایج خوبی دست یابیم.
مطالب مرتبط
اخبار اقتصادی
- صنعت، معدن و تجارت البرز در صدر ارزیابیهای عملکرد کشوری
- افتتاح نیروگاه خورشیدی شرکت توزیع نیروی برق استان البرز
- تصفیه ۶۸ درصد از فاضلاب کرج
- رفع تصرف۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی حریم شهر چهارباغ
- ۲ هزار بار پایش و اصالت سنجی محصولات تولید داخل در البرز
- قدردانی وزارت نفت از مدیر عامل شرکت گاز استان البرز
- ممنوعیت فروش طلای دست دوم خارجی در البرز
- رونمایی از اولین کمپرسور پروسس GQa ساخت ایران در البرز
- تجهیز راههای البرز به سامانه های جدید پایش تصویری
- تابستان امسال کم تنش ترین فصل گرم سنوات اخیر در تامین آب بود
جديدترين خبرها
- ضرورت اعمال برنامههای اضطراری از سوی دولت برای مدیریت خاموشیهای احتمالی در صنایع
- اختصاص ۷۰ هزار میلیارد ریال برای آزاد راه شمالی
- ضرورت همکاری موسسه های رازی و پاستور
- سومین مهرواره بانور در البرز آغاز شد
- فرهنگ مصرف بهینه از اصلی ترین وظایف ماست
- برگزاری مسابقه کتابخوانی “شهرآرا” در منطقه۲ شهرداری فردیس
- سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز منصوب شد
- استفاده از امکانات شهرداری برای حمایت از کاندیداها ممنوع است
- مقابله سریع با عوامل انشعاب های غیرمجاز گاز طبیعی در چهارباغ
- تفریغ بودجه ۱۴۰۲ شهرداری کرج تصویب شد
دیدگاه ها (0)