

به گزارش پایگاه خبری پیشتازان البرز ،مجتبی حاجی قاسمی در گفت وگو با خبرنگاران ، اظهار کرد: بودجه شهرداری کرج در سال ۱۴۰۰ رقم چهار هزار و ۶۴۲ میلیارد تومان تعیین شده که در متمم پیشنهادی حدود ۲۱۵۵ میلیارد به هزینه های جاری و ۲۲۰۸ میلیارد به هزینه های عمرانی اختصاص داده شده است.
حاجی قاسمی ادامه داد: تملک دارایی های مالی ۲۲۹ میلیارد تومان و در بخش تعهدات قطعی شده سنواتی نیز ۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
▪️ اختصاص ۱۸۷۵ میلیارد تومان به سرفصل حقوق و دستمزد
وی بیان کرد: نکته حائز اهمیت در این بودجه ۲۱۵۵ میلیاردی که به هزینه های جاری اختصاص پیدا کرده، در نظر گرفتن رقم ۱۸۷۵ میلیارد تومان بودجه برای سرفصل حقوق و دستمزد کارکنان است.
این مسئول تصریح کرد: این عددها به خوبی بیانگر این نکته است که شهرداری به لحاظ پرسنلی دستگاه سنگینی است و بار نیروی انسانی آن بسیار بالاست.
▪️ ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد درآمد از محل درآمدهای ناپایدار یا نامطلوب
وی ادامه داد: نکته دیگر بحث درآمدهای شهرداری است. شهرداری دارای نظام درآمد هزینه است و وجود تعادل بین این دو بخش ضروری است. یعنی اگر ۴۶۰۰ میلیارد هزینه داریم، باید ۴۶۰۰ میلیارد هم درآمد داشته باشیم.
عضو کمیسیون تلفیق شورای شهر کرج، اذعان کرد: نکته بسیار مهم اینجاست که در بخش جرایم ماده ۱۰۰ و بهای خدمات حاصل از تبدیل واحدها حدود ۱۲۶۰ میلیارد تومان درآمد داریم و از بخش فروش اموال و اوراق مشارکت هم یک هزار و چهل میلیارد یعنی به طور تقریبی ۵۰ درصد از بودجه شهرداری از محل این دوردیف تامین می شود.
حاجی قاسمی، به سهم بزرگ ۲۵ درصدی درآمدی از محل جرایم ماده ۱۰۰ اشاره کرد و افزود: این در حالی است که اوراق مشارکت۷۰۰ میلیارد تومان معادل ۱۵ درصد، عوارض بر پروانه¬های ساختمانی در حد تراکم ۴۴۱ میلیارد تومان معادل ۱۰ درصد و مازاد بر تراکم ۵۰۰ میلیارد تومان معادل ۱۱ درصد، فروش املاک شهرداری ۳۴۳ میلیارد تومان معادل ۷ درصد از سهم درآمدی شهرداری را به خود اختصاص داده اند.
وی تاکید کرد که حدود ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد از درآمدهای شهری از سرفصل هایی تامین می شود که کاملا ریسک پذیر و ناپایدار یا نامطلوب هستند.
▪️اختصاص ۱۴۰۰ میلیارد به ۱۶ پروژه
دبیر اول شورای شهر کرج، در بخش دیگر صحبت های خود با تاکید بر ضرورت اصلاح ساختار بودجه در بخش عمرانی یا تملک دارایی های سرمایه¬ای سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: ما در بودجه عمرانی سال ۱۴۰۰ ، شش ماموریت اصلی با ۳۱ برنامه، ۹۵ طرح و ۵۶۵ عنوان پروژه به عهده داریم.
حاجی قاسمی تصریح کرد: به طور شفاف قسمت های مربوط به ماموریت، برنامه و طرح به طور کامل جنبه نمایشی و اسمی دارد و در واقع آنچه از اهمیت زیادی برخوردار است تعداد ۵۶۵ پروژه است.
این مسئول، گفت: در بخش سهم ریالی حدود ۸۰ درصد بودجه به ۷۰ پروژه اختصاص دارد و ۴۹۵ پروژه حدود ۲۰ درصد بودجه شهرداری را شامل می شوند. به طور کلی تر، بیشترین سهم از بودجه شهرداری به ۱۶ پروژه تعلق می گیرد. به این معنا که ۱۴۰۰ میلیارد از ۲۲۰۸ میلیارد بودجه عمرانی در این بخش هزینه می شود.
وی، قطار شهری، بزرگراه شمالی، حفظ و نگهداری پارک ها و جنگل ها، کنارگذر مهرشهر، نوسازی اتوبوس های فرسوده، تقاطع غیر هم سطح بلوار آزادی به ماهان، آسفالت و احداث پارکینگ، جمع آوری آب های سطحی، احداث سالن های ورزشی چند منظوره و باغ موزه دفاع مقدس را از جمله این پروژه ها عنوان کرد.
▪️سهم قطار شهری ۲۵ درصد از بودجه عمرانی
به گفته حاجی قاسمی، ۲۵ درصد بودجه به قطار شهری و ۱۳ درصد به بزرگراه شمالی اختصاص دارد.
دبیر اول شورای شهر کرج، منشاء دردهای شهر کرج را در همین اعداد و ارقام ارزیابی کرد و ادامه داد: متاسفانه اغلب به راحتی از کنار این اعداد عبور می کنیم در حالی که اگر دقت کنیم، ارقام و آمار با ما حرف می زنند.
وی تاکید کرد: قطار شهری بزرگترین سهم بودجه عمرانی را دارد در حالی که تعداد ۵۴۹ ردیف پروژه، تنها ۳۷ درصد بودجه را به خود اختصاص داده¬اند. همین موضوع، گویای میزان عقب ماندگی شهر ماست. یعنی اگر چند پروژه بزرگ که سال هاست با آنها دست به گریبان هستیم را از بودجه حذف کنیم، در عمل پروژه قابل ارائه و اندازه داری برای ارائه به مردم نداریم.
وی تصریح کرد: اگر ادعا داریم شورای انقلابی و تحول گرایی هستیم باید بتوانیم ساختار بودجه ۱۴۰۱ را کاملا متحول کنیم.
مطالب مرتبط
اخبار اقتصادی
-
از توسعه صنایع سنگین و خودرو در البرز استقبال می کنیم
-
مدیرعامل گاز البرز برگزیده روایت نصر جشنواره شهید رجایی شد
-
تحقق ۸۱.۳۸ درصد از درآمدهای عمومی در البرز
-
بازسازی و بهینهسازی ۲۵۰ موتورخانه مهم استان البرز
-
راهداری البرز رتبه برتر کشور شد
-
هیأت مدیره جدید انجمن صنایع نساجی، پوشاک و چرم استان البرز انتخاب شدند
-
مجوزها و تسهیلات لازم برای توسعه مراکز درمانی دام با حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی در کشور فراهم است
-
تعریض آزادراه کرج-تهران نقش مهمی در روانسازی ترافیک دارد
-
پرداخت ۱۱۹ میلیارد ریال وام به مددجویان البرزی
-
نمایشگاه های تنظیم بازار تا پایان شهریور فعال هستند
جديدترين خبرها
-
واریز ۶۱ میلیارد ریال به حساب دانش آموزان نیازمند البرز
-
از توسعه صنایع سنگین و خودرو در البرز استقبال می کنیم
-
حمایت از آموزش و پرورش، کلید توسعه پایدار آموزشی است
-
نقش حیاتی داروهای دامپزشکی در ارتقای سلامت دام و امنیت غذایی البرز
-
میهمانی لالهها در البرز/ طنین عهد دوباره با شهیدان در ۱۵۸ گلزار شهدا
-
بازگشت اعتماد به ورزش البرز/ جذب ۱۰۰ درصدی اعتبارات عمرانی، بدون حتی یک ریال برگشت به خزانه
-
۳۲ زن زندانی با جرائم غیرعمد در البرز چشم انتظار حمایت خیرین
-
کافه ها و رستوران های سرو کننده مشروبات الکلی در البرز نقره داغ می شوند
-
تقویت مهارتآموزی با همکاری مشترک فنی و حرفهای و شهرداری کرج
-
اهدای عضو دانش آموز ۸ ساله البرزی در نخستین روز مدرسه
کاریکاتور روز

دیدگاه ها (0)