
معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛
به گزارش پایگاه خبری پیشتازان البرز، رضوان حکیمزاده بعد از ظهر دوشنبه در نشست هماهنگی طرح ارتقای صلاحیتهای حرفهای آموزش قرآن معلمان ابتدایی که برای نخستین بار در کشور به صورت پایلوت در البرز اجرایی میشود، اظهار کرد: خدا را شاکریم که در آستانه ماه مبارک رمضان فرصت یک فعالیت قرآنی به ما عطا شد.
وی بیان کرد: یکی از بهترین برنامههایی که در پایان یک دوره کاری شروع شد و مطمئن هستیم که این کار استمرار داشته باشد، کار در محضر قرآن است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در خصوص اجرای طرح کشوری ارتقای صلاحیتهای حرفهای آموزش قرآن معلمان ابتدایی تصریح کرد: برای اینکه بدانیم در چهارچوب زندگی در جهان هستی که فرصت خدا برای ماست از چه چیزی پرهیز کنیم و خوراک روح و جان ما چه باشد.
وی خاطرنشان کرد: نسخه و چارچوبی را خداوند برای ما پیچیده و در بعثت آخرین فرصت بازگشت دوباره خداوند به انسان بعد از هبوط این فرصت به انسان داده شده تا با قرآن کار خود را آغاز کند.
حکیمزاده با بیان اینکه معمولاً مراجعه ما به قرآن در مراسم پایانی زندگی یک انسان بوده، گفت: به تازگی مد شده برخیها در مراسم خاکسپاری اموات خود موسیقی غمگین پخش میکنند.
خداوند کلیدواژههای بسیاری از قرآن تعریف کرده است
وی با اشاره به اینکه خداوند کلیدواژههای بسیاری از قرآن تعریف کرده که یکی از آنها رحمت و شفا است، اظهار کرد: قرآن هدایتگر مردم است و برای هر موضوعی تبیینی مانند ارتباطات، اقتصاد و حکومتگری در این کتاب آسمانی مد نظر قرار داده است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: اعتقاد راسخ داریم بر اساس پژوهشهای متعدد علمی و تجربههایی که در عرصه تعلیم و تربیت داریم، دوران کودکی یک ظرفیت بسیار عظیم یادگیری شخصیتی است.
وی تصریح کرد: بر همین اساس در احادیث ما تأکیدی که خداوند در نقش مربیان دارد که در این مسیر از همان ابتدای زندگی دستوراتی رعایت شود، دلالت بر این ظرفیت عظیم دارد.
حکیم زاده خاطرنشان کرد: پس از سالها علم بشری با پیشرفتهایی که کرده در پژوهشهای حوزه شناختی به این نتیجه رسیده است که تمام ظرفیت یادگیری انسان در همان سالهای کودکی پر میشود و در مراحل بعدی عمر شکوفا پیدا میکند.
وی گفت: آنچه در جلسه شورای عالی انقلاب برای تصویب سازمان ملی تربیت کودک به آن استناد کردیم این بود که ظرفیت عظیم یادگیری و شکلگیری شخصیت کودک وجود دارد که باید از دوره کودکی باید آغاز شود.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: معلم بیشترین تأثیر را در دوران کودکی به عنوان نقش الگویی دارد و باید از دوره ابتدایی یادگیری آغاز شود.
اجرای طرح اتقان برای ارتقای توانمندیهای قرآنی معلمان
وی با بیان اینکه در طرح اتقان که ارتقای توانمندیهای قرآنی معلمان، مربیان و مدیران محسوب میشود، نیازمند دانش قرآن، نگرشها و مهارتهای لازم هستیم، اظهار کرد: باید بتوانیم با روشهای جذاب و متناسب با اقتضای کودکی بچهها را به قرآن انس دهیم تا در جوار قرآن بزرگ شوند که این همجواری اثر خاص خود را خواهد گذاشت.
حکیم زاده با بیان اینکه بر همین اساس پیشنهاد داده شد تا معلمان و دستاندرکاران دوره ابتدایی را توانمند کنیم، تصریح کرد: به همین جهت سرفصلهای تعامل انس با قرآن کریم، روشهای فعال و خلاق آموزشهای قرآن را در بستر هنر، نمایش، شناخت کاربرد قرآن در زندگی روزمره و بحث درک معنای قرآن و.. مد نظر قرار داده شد.
وی بیان کرد: به دلیل اعتماد کاملی که به توانمندی، انگیزه و دغدغه استان البرز داریم، این استان را به عنوان پایلوت در اجرای طرح کشوری ارتقای صلاحیتهای حرفهای آموزش قرآن معلمان ابتدایی قرار دادیم.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش متذکر شد: بر همین اساس با آموزش معلمان آنها را به عنوان گروه راهبران قرآنی در نظر میگیریم که نقش راهبری با معلمان سراسر کشور در این طرح خواهند داشت.
آموزش بیش از ۴ هزار معلم البرزی در طرح اتقان
همچنین سالار قاسمی مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز در این نشست اظهار کرد: این طرح به عنوان ارتقا صلاحیتهای حرفهای آموزگاران زیر ۱۵ سال خدمت کشور است.
وی بیان کرد: با توجه به بررسیهای وزارتخانه و کمیسیون آموزش عمومی قرآنی هیئت دولت که مسئول آن وزیر آموزش و پرورش است و همچنین به دلیل ظرفیتها و امکاناتی که استان البرز دارد، برای اجرای موفق این طرح انتخاب شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز تصریح کرد: ۴ هزار و ۲۰۰ نفر از آموزگاران استان البرز را زیر پوشش این طرح قرار میدهیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تمام ظرفیتهای استان و صحبتهایی که با استاندار البرز، رئیس شورای آموزش و پرورش استان، آیتالله حسینی همدانی امام جمعه کرج به عنوان رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی و حتی تشکلهای مردمی قرآنی پیرامون این طرح داشتیم، مقرر شد؛ این طرح در استان البرز به عنوان پایلوت اجرا شود و همزمان با شروع ماه مبارک رمضان افتتاحیه این طرح را خواهیم داشت./مهر
قاسمی گفت: بر همین اساس طی ۷۲ ساعت، به ۶۰ نفر از مدرسین استانی این آموزش را خواهند داد، سپس با اجرای این طرح در استان البرز به شکل عمومی و گسترده در کل کشور اجرا خواهد شد.
وی متذکر شد: سرانجام در مهر ماه سال جاری دانش آموزان از آموزش این طرح قرآنی توسط مدرسان بهرهمند میشوند.
مطالب مرتبط
- نظارت بر عملکرد آموزشگاههای فنی و حرفه ای در البرز اولویتی اساسی است
- انعقاد تفاهمنامه همکاری آموزشی فیمابین اداره کل فنی و حرفه ای شرکت توسعه ...
- آموزش فنی و حرفه ای به حدود ۱۵۰۰ سرباز در البرز
- ورود فنی و حرفه ای البرز به آموزش فراگیر انرژی های تجدید پذیر
- سالانه حدود هفت هزار دانشجو از دانشگاه آزاد کرج فارغ التحصیل می شوند
اخبار اقتصادی
-
جایگاه های عرضه سوخت البرز زیر ذره بین استاندارد
-
بخش خصوصی آماده جهش اقتصادی است/ دولت موانع را بردارد
-
وضعیت آبهای البرز نگران کننده است/بحران در سفره های زیر زمینی
-
تفاهمنامه همکاری اقتصادی میان اتاق بازرگانی و خانه صنعت البرز به امضاء رسید
-
مصادیق عدم الزام به صدور صورتحساب الکترونیکی و ثبت در سامانه مؤدیان
-
توسعه تعاملات اقتصادی البرز با تمرکز بر دیپلماسی تجاری و رفع موانع تولید محقق میشود
-
شناسایی ۳۰ ملک در البرز برای مولدسازی
-
امحای ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در البرز
-
سد کرج تقریباً خالی شد
-
شهروندان البرزی با پویش ۲درجه کمتر همراهی کنند
جديدترين خبرها
-
۹۷ درصد بودجه شهرداری محقق شد
-
گشایش نمایشگاه صنایعدستی و سوغات استانها در کرج
-
آیین میهمانی لاله ها در البرز برگزار شد
-
طرح بهار در بهار، مهمان محله های شهر کرج
-
کنارگذر شرقی فردیس؛ کلید کاهش ترافیک و روانسازی عبور و مرور
-
بهزیستی البرز با تمام توان در پویش “نه به تصادف” و “جادههای زندگی” مشارکت میکند
-
جایگاه های عرضه سوخت البرز زیر ذره بین استاندارد
-
انقلاب اسلامی بهتماممعنا مدیون شهدا است
-
بخش خصوصی آماده جهش اقتصادی است/ دولت موانع را بردارد
-
وضعیت آبهای البرز نگران کننده است/بحران در سفره های زیر زمینی
کاریکاتور روز

دیدگاه ها (0)