به گزارش پایگاه خبری پیشتازان البرز ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که در دانشگاه علوم پزشکی و به منظور اعلام آخرین آمار مبتلایان به کرونا در استان برگزار شد، با بیان اینکه تاکنون ۲۰۷ مورد مرگ قطعی به دلیل ابتلاء به کووید- ۱۹ در استان ثبت شده و با احتساب موارد مشکوک آمار قربانیان در اثر این بیماری در البرز به ۲۵۰ نفر میرسد، گفت: این در حالی است که احتمال داده میشد که میزان مرگ و میرها در استان بر اثر بیماری کرونا بالای هزار نفر باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با بیان اینکه میانگین مراجعه به بیمارستانها ۶۰۰ تا هزار نفر بوده، افزود: امروز شیب ابتلا به بیماری ملایم تر شده است و تعداد مراجعین به ۴۰۰ نفر کاهش یافته است.
به گفته کریم، در حال حاضر تعداد بیماران کرونایی بستری در بیمارستانهای استان البرز ۴۳۰ نفر شمارش شده در حالیکه پیش از این میانگین بستری بیماران ۵۰۵ نفر بوده است و در این رابطه نیز با کاهش آمار روبه رو هستیم.
وی یادآور شد: روزانه به صورت متوسط کمتر از ۱۰ نفر در استان البرز جان خود را بر اثر ابتلا به ویروس کرونا از دست میدهند.
کریم با بیان اینکه میانگین سن مبتلایان به کرونا در استان البرز ۵۰ تا ۶۰ سال بوده است، گفت: در حال حاضر میانگین ۷۰ سال شده و نشان میدهد میزان ابتلای جوانان به کرونا کمتر شده است و میانگین سنی مرگ و میر در اثر کووید- ۱۹ در استان البرز ۷۰- ۶۰ است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز ضمن اشاره به تلاشهای بی وقفه کادر بهداشت و درمان، گفت: بسیاری از گروههای مردمی و اقشار مختلف جامعه از هر طیف و رنگ سیاسی و مذهبی به کمک جاکعه پزشکی و خط مقدم مبارزه با کرونا آمدند که قدردان زحمات آنها نیز هستیم.
وی در رابطه با شرایط ابتلای پرستاران و پزشکان به کرونا ویروس، اضافه کرد: استفاده از امکانات پزشکی و رعایت نکات بهداشتی موجب شده است تا تعداد محدودی از کادر درمان در حین انجام خدمت به این ویروس مبتلا شوند؛ خوشبختانه هیچ مورد فوتی در کادر بهداشت و درمان استان البرز بر اثر ابتلا به کرونا ثبت نشده است.
کریم امکانات درمانی استان را مناسب ارزیابی کرد و گفت: بحرانی در بخش مراقبتهای ویژه و تعداد تختهای آی سی یو وجود ندارد و شرایط برای ارائه خدمات درمانی به بیماران مناسب است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با اشاره به عوارض سنگین بیماری کرونا بر نظام سلامت کشورها، گفت: عوارض اجتماعی و اقتصادی اثرات سنگینی دارد به همین منظور دولت روز گذشته تصمیماتی اتخاذ کرد که شاید خوشایند نباشد اما آنها برای جبران تبعات اقتصادی مجبور به اتخاذ چنین تصمیماتی هستند.
دکتر کریم با بیان اینکه شروع فعالیت مردم بیرون از خانه تهدید محسوب میشود، گفت: ممکن است اردیبهشت و خرداد سیاهی پیش رو داشته باشیم.
وی گفت: اگر میخواهیم تا خردادماه شرایط مدیریتی کنونی را حفظ کنیم باید فاصله اجتماعی را رعایت کنیم، مردم باید همچنان نسبت به این بیماری حساس باشند و باید از آنچه به عنوان پول، دارایی و غیره دارند به عنوان ذخیره استفاده کنند و کمتر بیرون بیایند زیرا بهتر از این است که یکی از افراد خانواده خود را از دست دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در بخش دیگری تاکید کرد: ادارات، اصناف و دیگر دستگاهها باید به پروتکلهای بهداشتی مختص کرونا پایبند باشند.
وی افزود: بر اساس شواهد علمی با گرم شدن هوا میزان انتقال ویروس کرونا کمتر میشود و در حال حاضر در استانهای جنوبی کشور اثرات گرما بر کاهش سطح ابتلاها را میبینیم اما باید متوجه باشیم که دوباره پاییز و روزهای سرد هم میرسد.
وی با اشاره به اینکه بالاترین بار انتشار ویروس از طریق وسایل حمل و نقل عمومی است، گفت: مردم باید از مترو، اتوبوس و تاکسی کمتر استفاده کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با تاکید بر اینکه هنوز راه درازی برای عبور از پیک بیماری کرونا پیش رو داریم، گفت: در این راه اگر بگوییم ۳۰ پله باید طی شود ما حتی یک پله را هم طی نکرده ایم و هنوز بسیاری با کرونا مواجهه نشده اند.
وی در ادامه از راهاندازی نقاهتگاه ویژه بیماران کرونا در مهدیه کرج خبر داد و گفت: در این مرکز ۱۰۰ تخت بستری آماده شده و ظرفیت افزایش تختها تا ۴۰۰ مورد نیز وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در پاسخ به این پرسش که چرا پروژههای ساختمانی در سطح شهرهای استان هنوز متوقف نشده در حالی که در برخی از این پروژهها اتباع خارجی مشغول به کار هستند و ممکن است از نظر ابتلاء به کرونا و شیوع آن شرایط را سختتر کنند، گفت: پروژههای ساختمانی را نمیتوانیم متوقف کنیم اما در حال حاضر رسیدگی به وضعیت اتباع خارجی به وزارت امور خارجه سپرده شده و با تمهیدات اندیشیده بسیاری از آنها به کشورشان بازگردانده شده اند.
دکتر کریم اضافه کرد: در میان مراجعان به بیمارستانهای استان اتباع خارجی وجود داشت ولی آمار آنها پایین بوده است.
وی در مورد وضعیت دفن شدگان در آرامستان های استان نیز گفت: پروتکل دفن میت از بیمارستان تا محل دفن کاملاً رعایت میشود./فارس
مطالب مرتبط
اخبار اقتصادی
- پست البرز به یک هزار واحد اداری و تجاری خدمات الکترونیکی ارائه می کند
- ظرفیت های مولد و توسعهای بخش معدن به درستی تشریح شود
- ۹۶.۳۸درصد درآمدهای عمومی البرز وصول شد
- ۸ مهر به عنوان روز امدادگر گاز(۱۹۴) نامگذاری شود
- البرز سالانه ۸۰ میلیون متر مکعب اضافه برداشت آب دارد
- ارسال ۶ میلیون تن کالا از البرز به مناطق مختلف کشور
- احیا ۳۷ واحد تولیدی صنعتی با ورود دستگاه قضایی در البرز
- تحقق ۱۰۰ درصدی درآمدهای تکلیفی البرز/ عملکرد ضعیف برخی دستگاه ها در جذب اعتبارات
- بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی از صنوف، واحدهای تولیدی و خدماتی استان البرز انجام شده است
- هدایت صنایع البرز به سمت فرایند خود کنترلی برای بهبود کیفی محصولات
جديدترين خبرها
- پست البرز به یک هزار واحد اداری و تجاری خدمات الکترونیکی ارائه می کند
- ظرفیت های مولد و توسعهای بخش معدن به درستی تشریح شود
- تولید ۲ واکسن جدید در موسسه رازی
- اهدای بیش از ۳۴ هزار واحد خون در البرز
- قول مساعد وزیر بهداشت جهت ارتقاء سرانههای درمانی و تختهای بیمارستانی استان البرز
- ۹۶.۳۸درصد درآمدهای عمومی البرز وصول شد
- ۸ مهر به عنوان روز امدادگر گاز(۱۹۴) نامگذاری شود
- برگزاری دومین سمینار آنفلوآنزای پرندگان در موسسه رازی
- فراخوان سیزدهمین جشنواره تئاتر استانی البرز
- محکومیت بیش از ۲ میلیارد ریالی قاچاقچی کالای دخانی در کرج